Fibra producten

Sinds kort ben ik verkooppunt van de fibra producten. Ik heb zowel de anti-itch crème al beide voersoorten op voorraad. Het is mogelijk om de producten bij mij af te halen. In overleg kan ik het meenemen op een lesroute door Groningen/Friesland.

Voor meer informatie of voor het maken van een afhaalafspraak mag je contact opnemen met mij.

Waarom Fibra voeren?

 • Fibra vult alles aan wat een paard nodig heeft naast voldoende ruwvoer. Er hoeft daarom geen brok of muesli bij gevoerd te worden. Fibra bevat niet enkel de vitaminen en mineralen maar ook spoorelementen, aminozuren, vetzuren en andere nutriënten.
 • Fibra vormt geen ballast voor het lichaam door geen vulstoffen of overbodige grondstoffen te gebruiken zoals bijvoorbeeld melasse. Bepaalde nutriënten worden bewust zo laag mogelijk gehouden omdat deze bij grote hoeveelheden een ballast voor het lichaam kunnen vormen zoals ijzer.
 • Door het lage suiker en zetmeelgehalte is Fibra erg veilig voer.
 • Fibra is zowel geschikt voor paarden die geen arbeid leveren als voor paarden die moeten presteren. Op het moment dat een paard inspanningen moet leveren gaat de behoefte omhoog. Een paard heeft dan een hogere behoefte aan energie maar ook aan eiwitten (bouwstenen van spieren) vitaminen, mineralen, spoorelementen en vetzuren. Door meer Fibra te voeren kan worden voorzien in de behoefte van een sportpaard.
 • Het voedingsadvies van Fibra houdt rekening met het arbeidsniveau van jouw paard maar ook met de soort en hoeveelheid ruwvoer die het paard krijgt. Een paard die enkele plakjes hooi op een dag krijgt heeft een andere behoefte dan een paard die onbeperkt voordroog kuil kan eten. Het advies houdt rekening met 7 verschillende ruwvoersoorten en 3 verschillende hoeveelheden zodat je de Fibra gift perfect kan afstemmen op het ruwvoerrantsoen van jouw paard.
 • Fibra is erg smakelijk, onder andere door de timothee, en wordt daarom zeer goed gegeten.
 • Niet alleen de samenstelling maar ook de structuur draagt bij aan een betere gezondheid en weerstand van jouw paard. Door de structuur doet een paard lang over de opname van Fibra. Bezig zijn met eten is mentaal en fysiek gezond voor een paard. Op Fibra wordt veel gekauwd. Veel kauwen is uiteraard goed voor het gebit maar bevordert ook de speeksel productie. Dat zorgt weer voor een beter begin van de vertering en speeksel helpt bij het behoud van een normale zuurgraad in de maag. De structuur en volume geeft veel prik voor de darmen welke de darmen activeren hun werk goed te doen. Een gezond verteringsstelsel zorgt voor een betere weerstand.
 • Fibra Anti-itch kan ingezet worden bij veel verschillenden problemen. De mycotoxinebinder, levende gisten, biergist, betaglucanen, extra vitamine B12, antioxidanten en omega3 doen van binnenuit actief hun werk.
 • Door veel contact te houden met Fibra gebruikers blijven wij op de hoogte van de resultaten in de praktijk. Daarnaast blijven wij ons verdiepen in paardenvoeding en houden wij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en onderzoeken nauwlettend in de gaten. Op basis van de verzamelde gegevens passen wij Fibra wanneer nodig aan.
 • Al jaren staat Fibra Premium op nummer 1 als best beoordeelde paardenvoer van Nederland op de onafhankelijk vergelijkingssite voor paardenvoeders voervergelijk.nl met een 9,5! Fibra Anti-itch word op deze site zelf beoordeeld met een 9,8 alleen zijn het aantal beoordelingen nog te laag om in het klassement te worden opgenomen.
 • Uiteraard zijn wij als producent van Fibra GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd. Dat betekend dat wij voldoen aan alle wettelijk eisen die gesteld worden aan de productie van paardenvoer.