Itovi scan

De Itovi scan is een handzaam en doeltreffend hulpmiddel bij het inzetten van etherische oliën. Je kunt een Itovi scan maken om te bepalen welke oliën je moet inzetten bij een gedrag- en/of gezondheidsprobleem bij je paard.

Hoe werkt een itovi scan nou eigenlijk?

Een itovi werkt op dezelfde manier als een ECG scanner. Op basis van frequenties meet de Itovi wat de status van een deel van het lijf is. Daarnaast zoekt de Itovi scan meteen de juiste producten die ervoor kunnen zorgen om dat deel van het lichaam weer op de juiste frequentie te krijgen.

Hoe wordt een scan uitgevoerd?

Voor de scan is het nodig dat de Itovi contact maakt met de huid en in een vrij korte tijd meet de Itovi de frequenties in het lichaam. Daarna geeft de Itovi scan meteen een uitslag met een bepaald aantal oliën die ingezet kunnen worden.
Mocht je daarna gebruik gaan maken van de oliën die uit de scan komen, dan kunnen we na een week of 2-3 opnieuw scannen en de uitslagen naast elkaar leggen. Ik heb de ervaring dat je na het inzetten van de juiste olie dat je vrij snel resultaat zult zien(op voorwaarde dat het management verder op orde is).

Na het maken van de Itovi scan krijg je van mij een uitgebreid olie advies en stappenplan voor het inzetten/gebruik van de olie.
Mocht je na het scannen besluiten om de olie bij mij af te nemen, dan vervallen de kosten voor de scan. Voor meer informatie over kosten, zie tarieven.

Wil jij ook graag een afspraak maken voor een Itovi scan of juist wat meer informatie? Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@holistischtrainer.nl