Young Living oliën

Nadat ik langere tijd geïnteresseerd was in het gebruik van aromatherapie en bach bloesems, kwamen in 2017 de oliën van Young Living op mijn pad en mijn interesse was meteen gewekt.
Na het aanschaffen van de premium starterskit, heb ik mij aangemeld voor de cursus aromatherapie voor paard en hond. Inmiddels zijn de oliën niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven.

Naast de juiste huisvesting, voeding en training kunnen de etherische oliën van Young Living helpen om je paard in balans te brengen. De oliën kunnen helpen bij trauma en/of emotionele disbalans door bijvoorbeeld stress, een verhuizing, verlies van een maatje ed. Maar ook kunnen de oliën helpen bij fysieke ongemakken, (slechte) weerstand en meer focus tijdens de training van zowel paard als ruiter.

Ik heb gekozen voor de oliën van Young Living omdat er bij Young Living vele kwaliteitseisen zijn alvorens de olie in het flesje komt. Daarnaast werken we in Nederland met een mooi en professioneel (paarden)team.
Mijn adviezen zijn dus puur bedoeld voor de oliën van Young Living, ik sta niet garant voor de werking van oliën van andere merken.

Je kunt bij mij terecht voor: